Kom ons live bekijken Het Spinnetje

Spinnetje is een succesvolle theatershow voor de allerkleinsten, kinderen van 2 tot 5 jaar.

Bart Pullens en Ton Smulders vertellen kleine verhaaltjes zingen veel liedjes, die ook wel ‘de lieve liedjes van Cowboy Billie Boem’ worden genoemd.

Twee mooie handpoppen, een enorme hengel, gitaren, een sousafoon, alleen maar live muziek, fonkelende sterren en een vallende maan, kortom: samen zingen, bewegen, lachen, verwonderen, genieten voor de allerkleinsten EN hun (groot)ouders !

(plm 40 minuten, geen pauze, leeftijd: 2+)

Kom ons live bekijken Cowboy Billie Boem

De optredens van Cowboy Billie Boem zijn een belevenis voor jong en oud. Daar waar de kinderen de liedjes vol passie meezingen en ademloos ondergaan wat er op het podium gebeurd, genieten de ouders van de ‘volwassen’ humor die er ruimschoots aanwezig is.

De shows duren gemiddeld zo’n kleine 5 kwartier en kennen geen pauze.

Na afloop is er gelegenheid om met Cowboy Billie Boem op de foto te gaan en/of cd’s te laten signeren.

Huidige theatershow van CBB:

Cowboy Billie Boem is jarig!

Cowboy Billie Boem is jarig en heeft veel zin in een groot feest! Maar wat is dat? Het lijkt wel of iedereen zijn verjaardag is vergeten. De Circusdirecteur feliciteert hem niet eens! Daar wordt Billie best verdrietig van.
Maar wat Billie niet weet is dat de Circusdirecteur samen met alle kinderen in de zaal stiekem een grote verrassing voorbereidt. Ze willen hun cowboy-vriend een
enorm cadeau geven… maar oei er gaat van alles mis!
Komt het nog wel goed? Krijgt Cowboy Billie Boem uiteindelijk zijn cadeau? Gaan ze nog ‘Lang zal hij leven’ voor hem zingen? Vast wel, want één ding is zeker: als Cowboy Billie Boem en de Circusdirecteur langskomen wordt het sowieso altijd groot feest!
De bekendste Cowboy van Nederland viert zijn verjaardag met de vrolijke interactieve show ‘Cowboy Billie Boem Is Jarig’. Een frisse nieuwe start waarin veel bekende liedjes uit meer dan twintig jaar Cowboy Billie Boem voorbij komen.

Ook is er een splinternieuwe cd met dezelfde titel.
Daarop veel nieuwe feestliedjes die ook in het theaterprogramma te horen zijn. Uiteraard zingt de Circusdirecteur mee op de cd, waarop ook oude bekenden als
de Indiaan, Spinnetje en Opa uit Spanje voorbij komen.

“We hebben een vreselijke leuke middag gehad waar de kinderen nog steeds over praten. De CD is grijsgedraaid en gaat mee in de auto op vakantie”
Fam Moerland – Overijssel

BEKIJK HET LAATSTE COWBOY NIEUWS